8 supersimpele manieren om een pakkende titel voor je blog te schrijven

Download ebook
ebook 8 simpele manieren om een sterke blogtitel te schrijven

Je hebt uren lopen zweten op je blog. Hij is erg goed geworden, al zeg je het zelf. Toch wordt er maar weinig op geklikt… hoe kan dat nou?

Wat veel bloggers vergeten is dat ze mensen eerst moeten verleiden om op de titel te klikken. Steek tijd in het schrijven van zo’n ijzersterke, pakkende kop boven je artikel. Voor je lezers én voor Google. Klik!

Een goede kop maakt het verschil tussen viraal gaan en vergetelheid.

Hoe schrijf je een goede kop?

In dit ebook geef ik je 8 ideeën (mét voorbeelden) voor blogtitels. Ook te gebruiken voor je salespage, je (e-mail)nieuwsbrief, persberichten en LinkedIn-posts. Alles krijgt meer aandacht met een goede kop. 😉

 

ONTVANG HET EBOOK DIRECT IN JE MAILBOX 
schrijfcoach Eva Smitt van Durf te schrijven

Hi, ik ben schrijfcoach Eva

In mijn 1-op-1 coachingstrajecten en online cursussen leer ik je bloggen. Niet van die saaie, Google-pleasing stukjes. Nee, je gaat écht schrijven, vanuit je hart.

Je eigen, authentieke stem gebruiken vraagt om lef. Daarom ben je nu hier, want je voelt dat je er klaar voor bent om jezelf te laten zien.

De succesvolste zakelijke blogs zijn geschreven door echte mensen zoals jij, niet door bedrijven. Dus stop met jezelf verstoppen en geef je talenten en je creativiteit de ruimte die ze verdienen. Ik ben daarbij graag jouw personal schrijftrainer, met nuchtere ondersteuning op jouw pad van persoonlijke groei.

Meer weten? Boek een gratis Inspiratiegesprek.

Boek een plekje in mijn agenda

Wat anderen zeggen over Durf te schrijven

Ik ben anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ‘ja maar’ achter te plakken.

- Anna

Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doelen te stellen. Tegelijkertijd durf ik nu ook gewoon te zien wat er op mijn pad komt. Ik kan veel beter relativeren. Heel blij met haar coaching!

- Marianne

Ik heb alle schrijfopdrachten gedaan, geen en dag overgeslagen. Soms voelde ik wel weerstand, maar dat was puur omdat ik dan wel heel dicht bij mezelf moest blijven. Dat kan confronterend zijn, maar wel erg leerzaam. Ik ben goed zoals ik ben, ook als ik een minder vrolijke dag heb.

- Emanuelle

Als ik terugkijk op het coachtraject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.

- Sandra