GELD VERDIENEN 
MET BLOGGEN

Leer alles over het schrijven, publiceren
en succesvol maken van je blog

 

Wil je je bloggen om meer klanten te krijgen?
Geld verdienen door blogs te schrijven voor bedrijven?
Een passief inkomen creëren met affiliate bloggen?

Super, moet je doen! Iedereen kan schrijven. Zeker als je schrijft over dat waar je hart ligt, is bloggen makkelijker dan je denkt.

Maar waar begin je? Hoe word je een goede blogger? Waar vind je lezers? Wat is SEO? Je hebt misschien nog iets te leren, maar laat je niet afschrikken: bloggen is geen hogere wiskunde.

Ik werk al ruim 20 jaar als tekstschrijver en blogger. Ik kan je alles leren over het schrijven, publiceren én promoten van een blog, zodat jij een succesvolle ondernemer kunt worden.

Ga ervoor. Word blogger.
Durf te schrijven.

Hi, ik ben eva smitt

content queen  tekstschrijver  blogcoach

“Ik kan niet goed schrijven.”
“Ik heb geen inspiratie.”
“Mijn blog is niet interessant, dat leest toch niemand.”

Als dat jouw gedachten zijn en je gelooft ze, zal het inderdaad nooit wat worden met bloggen. Jammer, want bloggen biedt zo veel kansen voor (aspirant) ondernemers. Ik verdien zelf al meer dan 20 jaar mijn geld met het schrijven van (blog)artikelen en teksten. Dat kun jij ook.

Wat houdt je tegen?
Het enige wat je nodig hebt is een doel, een duidelijk publiek en een helder thema. O ja, een laptop met internet is ook handig. Je kunt dan werken waar je maar wil. Die vrijheid is voor mij het belangrijkst. Daarom begon ik in 1998 voor mezelf.

Je hoeft geen uitzonderlijk schrijftalent te zijn om een succesvolle blogger te worden. Enthousiasme en gedrevenheid zijn veel belangrijker. De rest kun je leren. Van mij. 😉

 

Heb je vragen over bloggen?

Ik plan elke week tijd vrij in mijn agenda om vragen over bloggen te beantwoorden. Heb je advies nodig? Boek dan vrijblijvend een gratis sessie in mijn agenda. Het aantal plekken is beperkt, vol = vol!

Dit zeggen anderen over Eva:

Eva schrijft geweldig. Geestig, helder, origineel. Ze is behulpzaam, maar niet opdringerig. Ondersteunend, maar met humor. Precies, maar geen muggenzifter. Ze is een heerlijke schrijfdocent. Doe er je voordeel mee.

Kitty Kilian

schrijftrainer bij De Blogacademie

Het schrijven van artikelen voor onze nieuwsbrief gaat een stuk gemakkelijker en met meer plezier na het volgen van een training bij Eva. Eva is een professional die met geduld, enthousiasme en toewijding je wegwijs maakt in het schrijven.

Arnold Vermeijden

CEO Obinion

Eva heeft een motiverende, no-nonsense aanpak als het gaat over schrijven, bloggen
en je verhaal vertellen. Durf te durven, durf
te schrijven, durf te zijn: dat is waar Eva voor staat en dat is waarom ik haar van harte aanbeveel.

Nicoline Huizinga

visibility strategist bij Personaleyes

Eva komt voortdurend met goede tips en ze geeft feedback waar je echt iets mee kunt. En het allerbelangrijkste: na een gesprek met haar ben je echt weer enthousiast om te gaan schrijven. Kortom, ik kan haar van harte aanraden.

Hubert Schokker

wethouder gemeente Wassenaar

natuurlijk blog ik zelf ook:

Ik luister

Ik luister

Plotseling staat racisme bovenaan de agenda, pal naast corona. Wat doen we, duwen we het weer weg omdat het geen ‘gezellig’ onderwerp is, of gaan we erover in gesprek?

durf te vragen

Heb je vragen over bloggen? Ik beantwoord ze graag.