Blogchecklist

Download checklist bloggen
blogchecklist Durf te schrijven

Yes, je blog is klaar! Hij kan de wereld in. Alhoewel…

Is ie wel goed genoeg? Kan je ‘m zo wel publiceren? Ben je niks vergeten?

Om dat stemmetje in je hoofd te sussen, heb ik een checklist voor je gemaakt waarmee je je blog op 16 punten checkt. Check, check, CHECK en huppekee, posten die handel. Niet te lang over nadenken.

Meld je aan en ontvang de blogchecklist direct in je mailbox, samen met ebooks over onder andere onderwerpen verzinnen en over koppen schrijven. Veel plezier met het schrijven van je blog!

 

ONTVANG DE CHECKLIST DIRECT IN JE MAILBOX 
schrijfcoach Eva Smitt van Durf te schrijven

Hi, ik ben schrijfcoach Eva

In mijn 1-op-1 coachtrajecten en online cursussen leer ik je schrijven/bloggen. Niet van die saaie, Google-pleasing stukjes. Nee, je gaat écht schrijven, vanuit je hart.

Je eigen, authentieke stem gebruiken vraagt om lef. Het is best spannend iets van jezelf te laten zien. Maar je bent er klaar voor. Daarom ben je nu hier.

De succesvolste zakelijke blogs en boeken zijn geschreven door echte mensen zoals jij, niet door een bedrijf of @talentje74. Dus stop met jezelf verstoppen en geef je creativiteit de ruimte. Ik ben daarbij graag jouw personal schrijftrainer/coach, met nuchtere ondersteuning op jouw pad van persoonlijke groei.

Meer weten? Boek een gratis Inspiratiegesprek.

Boek een plekje in mijn agenda

Wat anderen zeggen over Durf te schrijven

Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doelen te stellen. Tegelijkertijd durf ik nu ook gewoon te zien wat er op mijn pad komt. Ik kan veel beter relativeren. Heel blij met haar coaching!

- Marianne

Ik ben anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ‘ja maar’ achter te plakken.

- Anna

Ik heb alle schrijfopdrachten gedaan, geen en dag overgeslagen. Soms voelde ik wel weerstand, maar dat was puur omdat ik dan wel heel dicht bij mezelf moest blijven. Dat kan confronterend zijn, maar wel erg leerzaam. Ik ben goed zoals ik ben, ook als ik een minder vrolijke dag heb.

- Emanuelle

Als ik terugkijk op het coachtraject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.

- Sandra