BLOGGEN
VOOR JE
BUSINESS

NIEUWE RONDE START 26 APRIL 2021

Je hebt het al duizend keer gehoord: ga bloggen als je zichtbaarder wil worden online. Je website krijgt meer bezoek, jij en je expertise worden zichtbaar en je hebt altijd iets om te posten op social media.

Geweldig allemaal, maar HOE dan? Waar begin je? Waarover schrijf je en wat moet je doen om je blog succesvol te maken?
No worries: binnen tien dagen weet jij wat je te doen staat. Ik leer jou bloggen voor je business. Het enige wat je nodig hebt voor deze online cursus in contentcreatie is plezier in het schrijven en een passie voor je vak.
Doe je mee?

Bloggen voor je business:

Hoe doe je dat?

Vind je het spannend om met bloggen te beginnen? Snap ik. Bloggen is meer dan een artikeltje schrijven voor een website. Er zit een stukje van jezelf in – een mening, een ervaring, een karaktertrek. En als je er dan ook zakelijk iets mee wilt vertellen, leg je de lat nog net iets hoger voor jezelf. Want het moet wel professioneel ogen, natuurlijk. 

Hoe zakelijk moet je zijn en hoe persoonlijk mag je worden?
Wat vinden je klanten ervan? Krijg je er echt nieuwe klanten mee?
Heeft het wel zin om te bloggen? Wie zit er nou op jouw artikelen te wachten?

Al die gedachten schieten door je hoofd. Jammer, want daardoor verdwijnt je zin in schrijven weer net zo snel als dat ze opborrelde.

Het wordt tijd dat jij korte metten maakt met dat wat je tegenhoudt.
Jij gaat bloggen. En ik ga je daarbij helpen.

Op maandag 26 april 2021 start er een nieuwe ronde van de tiendaagse cursus

BLOGGEN VOOR JE BUSINESS

  • Ben je net gestart als zelfstandig ondernemer en wil je het bloggen vanaf dag 1 professioneel aanpakken?
  • Blog je al incidenteel of voor klanten en wil je er meer mee doen en bereiken dan je nu doet?
  • Schrijf je wel blogs maar publiceer je ze zelden omdat je niet tevreden bent?

Dan is deze cursus iets voor jou.

Tien dagen lang ga je intensief aan de slag met jouw blog, van idee tot promotie, en ik ga je daarbij helpen. Aan de hand van schrijfopdrachten, handige tools en live webinars behandelen we alle onderwerpen die jou helpen een succes te maken van je blog, zodat jij en jouw business zichtbaarder worden online.

In tien dagen leer je alles wat je als (beginnende) blogger moet weten over:

  • het schrijven,
  • redigeren,
  • publiceren
  • en promoten

van je blog.

Bloggen voor je business

Start: maandag 26 april 2021
Duur: 10 dagen
Groepsgrootte: maximaal 15 personen
Locatie: online, via Zoom
Werkvorm: zelfstudie en 4 online bijeenkomsten (je ontvangt altijd de opname)

Live webinar 1: VAN INSPIRATIE NAAR STRUCTUUR
Hoe kom je aan onderwerpen voor je blog? En hoe maak je van die gedachtenbrij een goed leesbaar verhaal? Ik neem je mee in de wereld van inspiratie en geef je drie blogtemplates die het makkelijker maken om snel een blog te schrijven.

Live webinar 2: Q&A
Al is dit een online groepscursus en kun je in je eigen tijd en tempo aan de slag met de opdrachten, ik zorg er altijd voor dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarom zijn er twee live Q&A’s (via Zoom) aan het programma toegevoegd, zodat je alle vragen die je tijdens het schrijven tegenkomt kunt stellen.

Ook als je geen specifieke vraag hebt raad ik je aan bij de Q&A te zijn. Je kunt alleen maar leren van elkaars vragen en mijn antwoorden daarop, toch? Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, geen nood. Je ontvangt van elk webinar de opname. 

Live webinar 3: REDACTIE, PUBLICATIE EN PROMOTIE
Klaar met schrijven betekent niet dat je blog af is. Nu begint het echte werk: redigeren! Schrijven is schrappen, schaven en schuren. Ik heb handige tips en inzichten voor je waarmee je jouw blog verrassend makkelijk beter maakt. En we gaan het natuurlijk hebben over het publiceren en promoten van je blog… want wat is een blog zonder lezers?

Live webinar 4: Q&A
En nóg een vraag-maar-raak-sessie! Ik beantwoord je laatste vragen én ik geef je nog een paar goede tips voor het recyclen van je content. Je bent de afgelopen tien dagen intensief met bloggen bezig geweest, maar je hebt natuurlijk niet altijd zo veel ruimte voor contentcreatie. Ik laat je zien wat voor soort content je allemaal kunt maken van één blog!

Meld je aan en zet de Zoom-webinars alvast in je agenda:
maandag 26 april – webinar 1, 09.00 – 10.30 uur
vrijdag 30 april – webinar 2 (Q&A), 09.00 – 10.00 uur
maandag 3 mei – webinar 3, 09.00 – 10.30 uur
vrijdag 7 mei – webinar 4 (Q&A), 09.00 – 10.00 uur

Drie maanden toegang tot online Inspiratieacademie
De opdrachten, voorbeelden, templates, checklists en ander (oefen)materiaal staan in de Durf te schrijven Inspiratieacademie. Je ontvangt tijdig de inloggegevens, zodat je vanaf 22 april 2021 kunt inloggen. Je houdt drie maanden toegang tot de online academie, VIP’pers zelfs zes maanden.

Bloggen voor je Business VIP
Kies je voor het VIP-pakket dan krijg je bij de reguliere cursus twee extra sessies 1-op-1 coaching. Daarin fileren we samen jouw blog volledig. Super leerzaam, want zo heb je een hoger leerrendement en zie je welke keuzes je als schrijver hebt. Je ziet dan zelf hoe het beter kan!

Wees er wel snel bij als je 1-op-1 met me wilt werken, want ik heb plek voor slechts zes VIP-deelnemers.

Wil je meer weten? Bel, mail of whatsapp me, ik vind het leuk van je te horen!