Durf te schrijven

community

 

Schrijven.
Groeien.
Samen.

Word gratis lid

Ben je een professionele copywriter?
Een enthousiaste hobbydichter?
Een creatieve dagboekschrijver?

In de Durf te schrijven-community is iedereen die graag schrijft van harte welkom.

Hier staat schrijven voor twee dingen: persoonlijke groei en creativiteit.
Door te schrijven leer je jezelf beter kennen.
Ook zakelijk groei je, als je jezelf schrijvend beter zichtbaar maakt met een blog en op social media.

Groei kan niet zonder creativiteit.
Als jij groeit, word je vrijer en creatiever. En als jij creatiever wordt, zie je nog meer mogelijkheden om te groeien. Mogelijkheden om jouw talenten op een positieve manier in te zetten voor jezelf en de wereld om je heen. 

 

De wereld heeft jou, jouw talenten en jouw creativiteit nodig

 

 

Iedereen wordt er beter van als er meer mensen zijn die vanuit een positieve drive het verschil maken. Mensen die hun dromen en ideeën opschrijven en delen met de wereld.

Wat de wereld nodig heeft is dat jij jezelf niet klein houdt en wegcijfert, maar dat je opstaat, al je talenten ontwikkelt en anderen inspireert hetzelfde te doen.

 

Je denkt misschien dat de wereld iets anders nodig heeft dan wat jij te bieden hebt.

 

 

Dat had ik zelf ook, en nog steeds bekruipt me regelmatig dat gevoel. Zeker als ik het nieuws aanzet. Wat heeft het allemaal voor zin wat ik doe?

Als kind al wilde ik de wereld een mooiere plek maken, met eten en schoon drinkwater voor iedereen, in een veilige omgeving, zonder oorlog en andere ellende.

Ben ik bij Unicef gaan werken? Nee.
Ben ik oorlogscorrespondent of politica geworden? Nee.

Ik werd tekstschrijver en schrijfcoach.
Ik hielp ondernemers om hun product te verkopen, of ik leer ze om een leuk blog te schrijven zodat ze zichtbaarder worden op LinkedIn. Dat lijkt niet belangrijk, maar gelukkig ben ik nu ouder, en veel wijzer. 😉 

Ik begin nu eindelijk, halverwege mijn leven, te snappen waar het om gaat. Ik zie nu hoe we allemaal onze rol te spelen hebben in dit grote toneelstuk dat Het Leven heet. En als we die rol zo goed mogelijk spelen, met alle liefde en compassie die we in ons hebben, dat dragen we bij aan het welvaren van het grote geheel.

 

Door dicht bij jezelf en je eigen talenten te blijven, strijd je automatisch tegen alles wat verkeerd voelt.

 

 

Geef je creativiteit de ruimte. Leef vanuit je hart.

Of je dat nou doet door te schrijven, te schilderen of te dansen, door mensen te helpen met de inrichting van hun huis of met hun boekhouding, het is allemaal goed. Als je maar durft te vertrouwen op de onuitputtelijke kracht van creativiteit en de inspiratie die daarvan uitgaat. Ook jouw inspiratie is nodig om de positieve creatiekracht van de wereld te voeden.

In deze community zit dus een ongekend creatief potentieel.

 

 

Samen kunnen wij helen wat er geheeld moet worden, zowel in jouzelf als in de wereld.

 

 

Stop met het bekritiseren van wat er is, maar creëer zelf iets nieuws, iets beters.

Durf te schrijven.
Durf te groeien.
Durf het verschil te maken.

Hoe? Daar komen we al schrijvend wel achter. Misschien weet ik nog niet precies de juiste woorden te geven aan de sluimerende droom die ik heb, voor mezelf, voor deze community en voor de wereld. Daarom blijf ik schrijven en jou aanmoedigen hetzelfde te doen.

Kom bij de community, al weet je nog niet precies wat jouw rol kan zijn. Je bent meer dan welkom om dat al schrijvend te ontdekken!