DURF TE SCHRIJVEN

Als je schrijft vanuit je hart, kun je het nooit fout doen
start: september 2024

HET IS TIJD.
JIJ GAAT JE EIGEN PAD VOLGEN.

 

 


“Courage starts with showing up
and letting ourselves be seen.”


– Brené Brown

“Als ik terugkijk op het Durf te schrijven traject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.”

Sandra

“Eva schrijft geweldig. Geestig, helder, origineel. Ze is behulpzaam, maar niet opdringerig. Ondersteunend, maar met humor. Precies, maar geen muggenzifter. Ze is een heerlijke schrijfdocent. Doe er je voordeel mee.”

Kitty Kilian

schrijftrainer, De Blogacademie

“Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doeken te stellen voor het jaar dat voor me ligt. Dit zijn doelen die wellicht meer tijd nodig hebben dan 1 jaar, maar ik wil niet te ver vooruit kijken. Daar ben ik niet meer zo mee bezig, gelukkig. Ik zie wel wat er op mijn pad komt en waar ik mee ga beginnen. Dat vertrouwen dat het goed komt, dat heb ik nu.”

Anna R.

“Dankzij Eva ben ik anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ja maar… achter te plakken.”

Petra

“Eva heeft een motiverende no-nonsense aanpak als het gaat over je verhaal vertellen. Durf te durven, durf te schrijven, durf te zijn: dat is waar Eva voor staat en dat is waarom ik haar van harte aanbeveel.”

Nicoline Huizinga

Intuitive business mentor

“Ik zie nu beter mijn eigen gebreken en wat die doen met mijn piekerhoofd.”

Peggy

“Dank voor de heerlijke manier waarop je inspireert, Eva.”

Vivian