DURF TE SCHRIJVEN

Als je schrijft vanuit je hart, kun je het nooit fout doen
start: 27 mei 2024

HET IS TIJD.
JIJ GAAT JE EIGEN PAD VOLGEN.

 

 

Schrijven is heerlijk. Een uitdaging, maar wel een leuke én waardevolle uitdaging.
Door te schrijven leer je jezelf beter kennen, kun je reflecteren op gebeurtenissen en vind je, met je unieke stem, waardevolle verbinding met anderen.

Schrijven geeft ruimte, rust en helderheid.
Zeker als je te maken hebt of had met een burn-out, een ziekte, een scheiding of een algeheel gevoel van ‘en nu gaat het roer om’ is creatief schrijven een geweldige manier om jezelf te herijken.

Jij bent klaar met die kritische stemmetjes.

In de cursus Durf te schrijven verdiep je je zes weken in creatieve schrijftechnieken. Luisterend naar je pen ga je patronen zien, en belemmerende overtuigingen. Maar ook de eigenschappen die jou uniek maken, en de geluksmomentjes die ze opleveren. Je ziet hoe sterk je bent, wat je overwonnen hebt. Je ontdekt dat minder doen vaak meer oplevert. Je omarmt je talenten, én je valkuilen. Het is allemaal oké. Het is allemaal jij.

Je observeert,
luistert zonder oordeel
en durft je te verwonderen over alledaagse zaken.

Je zult op je eigen, authentieke manier naar jouw pad, jouw missie kijken. Naar het pad dat achter je ligt, het punt waar je nu staat en de stip op de horizon waar je naartoe wilt. Ook als je nu nog niet weet hoe die horizon eruit ziet.

HEB JE AL ZIN IN DEZE CREATIEVE SCHRIJFREIS?

 

Op maandag 27 mei start de eerste van zes wekelijkse online groepssessies, van 09.00 tot 11.30 uur. De opnames van deze live sessies kun je terugkijken in de Inspiratieacademie, maar beter blok je die maandagochtenden in je agenda, want juist in het samen doorgronden van de thema’s en het oefenen op oordeelloos luisteren zit de meerwaarde van dit prachtige proces. Een proces van verdieping, heling en persoonlijke groei.

Ja, ik doe mee!.

Heb je een Durf te schrijven Bloei-abonnement of volg je een schrijfcoachtraject? Dan is deze cursus gratis voor jou. Stuur me een mailtje als je mee wilt doen, dan reserveer ik een plek voor je. 


“Courage starts with showing up
and letting ourselves be seen.”


– Brené Brown

HOE ZIET DE CURSUS ERUIT?

In de online Inspiratieacademie vind je video’s, schrijfoefeningen en verdiepingsmateriaal (artikelen, gedichten, persoonlijke verhalen etc.) om met jouw eigen vraagstuk aan de slag te gaan. In de community is een besloten Circle beschikbaar waar de deelnemers elkaar kunnen vinden. En elke week treffen we elkaar in Zoom, zodat je in je eigen, vertrouwde omgeving kunt meedoen met de schrijfopdrachten en gesprekken. We schrijven, we delen én we luisteren, zonder oordeel.

Ook als je nog niet precies weet wat jouw vraag is, is deze cursus iets voor jou. Wat gezien of gehoord wil worden in jou, dient zich vanzelf aan.

HOEVEEL SCHRIJFERVARING HEB IK NODIG OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Geen enkele. In deze cursus gaat het niet om ‘mooi’ of ‘goed’ schrijven. Het is jouw proces en je hoeft jezelf met niemand te vergelijken.

Tijdens de cursus werk je op steeds diepere lagen: je begint gewoon met de opdrachten, waarbij het niet gaat om het resultaat, maar om het doen. Je observeert de overtuigingen en kritische stemmetjes die zich aandienen tijdens het schrijven, zodat je er vertrouwd mee raakt en er steeds minder last van hebt. Door jezelf steeds meer vrijheid te gunnen, door te schrijven ondanks al die belemmerende overtuigingen, wordt het schrijven steeds makkelijker en leuker.

Je observeert,
schrijft,
en luistert zonder oordeel
en durft je te verwonderen over alledaagse zaken.

WELKE THEMA’S KOMEN VOORBIJ?

Durf te schrijven is een ingedikte versie van mijn eigen pad van persoonlijke ontwikkeling, dat ik rond mijn 35e bewust begon te volgen. Daarbij onderzocht ik voor mezelf thema’s als jeugd, familie, werk, waarden, missie/purpose, karakter, levenshouding, spiritualiteit, liefde, vriendschap, gezondheid, wensen/dromen en verleden/heden/toekomst.

Dat pad leidde onder andere langs:

Waar behoefte is zal ik langer stilstaan bij deze onderwerpen, maar je hoeft er niets van te weten en nergens in te ‘geloven’. Wat niet resoneert, sla je over. Vertrouw op je intuïtie.

Voel je een ja? Meld je dan nu aan voor Durf te schrijven!

WAT KOST DE CURSUS?

Zes weken Durf te schrijven kost € 247, inclusief btw. Je hebt dan drie maanden toegang tot de volledige cursus, de besloten Circle in de community en zes live online groepssessies (+ opnames).

Je mag ook betalen in twee termijnen van € 125, inclusief btw.

Wil je er 1-op-1 coaching van mij bij?
Word dan lid van Durf te schrijven en kies voor een BLOEI-abonnement (€ 229 per maand, incl. btw).

Bij het all access BLOEI-abonnement zitten niet alleen de cursus Durf te schrijven (en alle andere cursussen, workshops en masterclasses), maar ook elke maand een 1-op-1 online (schrijf)coachsessie, om jouw persoonlijke traject te verdiepen.

Je mag lid blijven van Durf te schrijven zolang je wilt, zij het voor minimaal drie maanden. Daarna kun je eenvoudig je abonnement downgraden of opzeggen.

Ja, ik word BLOEI-lid van Durf te schrijven

“Als ik terugkijk op het Durf te schrijven traject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.”

Sandra

“Eva schrijft geweldig. Geestig, helder, origineel. Ze is behulpzaam, maar niet opdringerig. Ondersteunend, maar met humor. Precies, maar geen muggenzifter. Ze is een heerlijke schrijfdocent. Doe er je voordeel mee.”

Kitty Kilian

schrijftrainer, De Blogacademie

“Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doeken te stellen voor het jaar dat voor me ligt. Dit zijn doelen die wellicht meer tijd nodig hebben dan 1 jaar, maar ik wil niet te ver vooruit kijken. Daar ben ik niet meer zo mee bezig, gelukkig. Ik zie wel wat er op mijn pad komt en waar ik mee ga beginnen. Dat vertrouwen dat het goed komt, dat heb ik nu.”

Anna R.

“Dankzij Eva ben ik anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ja maar… achter te plakken.”

Petra

“Eva heeft een motiverende no-nonsense aanpak als het gaat over je verhaal vertellen. Durf te durven, durf te schrijven, durf te zijn: dat is waar Eva voor staat en dat is waarom ik haar van harte aanbeveel.”

Nicoline Huizinga

Intuitive business mentor

“Ik zie nu beter mijn eigen gebreken en wat die doen met mijn piekerhoofd.”

Peggy

“Dank voor de heerlijke manier waarop je inspireert, Eva.”

Vivian

Wat levert deze cursus je op?

Wat Durf te schrijven je brengt, hangt af van de intentie waarmee je eraan begint en hoe eerlijk je naar jezelf durft te zijn. Na afloop heb je in ieder geval:

⇒ geoefend met uiteenlopende schrijftechnieken die je altijd en overal kunt toepassen voor verwerking van gebeurtenissen, om vorm te geven aan je creativiteit of om gewoon lekker je hoofd leeg te schrijven
⇒ ervaren hoe jouw eigen, authentieke stem klinkt en hoe je die (ook zakelijk) kunt gebruiken
⇒ kennis gemaakt met de kracht van het delen en van het oordeelloos luisteren naar jezelf en naar een ander
⇒ ontdekt hoe je inspiratie haalt uit de meest eenvoudige bronnen
⇒ een aantal ‘trucs’ verzameld om een writer’s block te omzeilen of op te lossen
⇒ de mogelijkheid om van wekelijks schrijven een vaste gewoonte te maken
⇒ heerlijk gespeeld met taal en tekst, waardoor je wellicht wat zelfverzekerder bent in het schrijven en er in ieder geval meer plezier aan beleeft!

Ja, ik doe mee