Van e-mailmarketing naar liefdesbrief

15 maart 2023

gratis workshop
woensdag 15 maart 2023
9.30 – 10.30 uur
online, via Zoom

Je hoort het businesscoaches vaak roepen: the money is in the list. Als jij maar genoeg mensen op je mailinglijst hebt staan, hoef je bij elk event dat je organiseert maar een mailtje te sturen en de kaartjes vliegen de deur uit.

Toch denken veel ondernemers bij e-mailmarketing aan spam, hijgerige verkoopmailtjes en ingewikkelde termen als Click Open Rate en funnels. Terwijl e-mail zo’n leuke en persoonlijke manier is om in contact te komen en te blijven met (toekomstige) klanten.

Als je regelmatig een update stuurt, blijf je top of mind bij de mensen die jou interessant vinden, al hebben ze nog niks bij je gekocht, omdat ze:

  • je eerst beter willen leren kennen
  • jou als expert zien en de kennis en tips die jij deelt interessant vinden
  • nu nog geen tijd en/of geld hebben voor dat wat jij biedt

Maar hoe schrijf je die mails?
Hoe maak je ze interessant om te lezen?
Hoe vaak moet je ze sturen en wat heb je daarvoor nodig?
Hoe verkoop je iets zonder verkoperig over te komen?

In de korte workshop Van e-mailmarketing naar liefdesbrief geef ik je tips en handvatten voor e-mailmarketing die wél werkt én beantwoord ik al je vragen.

Meld je nu gratis aan. Je ontvangt na aanmelding sowieso de opname. Maar je bent er natuurlijk live bij, want mijn koffieuurtjes zijn te gezellig om te missen!

 

Na je aanmelding krijg je een mail (duh) met de link naar de Zoom-room.

Wat wil jij weten over e-mailmarketing? Stel je vraag alvast, dan kan ik ‘m beantwoorden tijdens de workshop. Mail me op .

Ik zie je graag 15 maart! Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.