Boek een gratis inspiratiesessie

en maak een vliegende start met je blog

Ben je er klaar voor?

Om nu écht aan de slag te gaan met je blog? Om meer van jezelf te laten zien, je kennis te delen en anderen te inspireren?

Dan help ik je graag een vliegende start te maken. Want je hebt nu het lef getoond, maar je hebt vast nog vragen of onzekerheden. En dat geeft niks.

Durven betekent niet dat er geen angst is, durven betekent dat je moed toont en in actie komt!

De sessie (via Zoom) duurt 20 minuten. In die 20 minuten geef ik je minstens TWEE GOUDEN TIPS waarmee jij een vliegende start maakt met je blog.

Ik geef elke week vijf gratis sessies weg, dus meld je snel aan. Je ontvangt direct een bevestigingsmail en je kunt in mijn online agenda een sessie inplannen op een dag die jou uitkomt.

Tot snel!

  • "Eva heeft een motiverende no-nonsense aanpak als het gaat over je verhaal vertellen. Of het nu gaat over (zakelijk) bloggen of waardevolle content creëren voor je doelgroep, Eva heeft altijd een interessante, creatieve en direct bruikbare invalshoek."

    Nicoline Huizinga
    Nicoline Huizinga Impact creator / personaleyes.nl
  • "Buiten haar vermogen om snel te schakelen op verschillende niveaus, haar geweldige taalvaardigheid en creativiteit is ze ook nog eens een warm mens dat graag haar kennis, ervaring en adviezen deelt met haar netwerk en daarbuiten. Durf te durven, durf te schrijven, durf te zijn: dat is waar Eva voor staat en dat is waarom ik haar van harte aanbeveel!"

    Nicoline Huizinga
    Nicoline Huizinga Impact creator / personaleyes.nl
Delen:
Durf te vragen

Heb je een vraag? Ik beantwoord 'm graag.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search