Inspiratie is overal. 
Je moet het alleen leren zien.

GRATIS

GRATIS

Hieronder vind je de gratis inspiratie. Want ik wil niets liever dan dat je gaat schrijven.

Bloggen voor je bedrijf, schrijven in een dagboek: het is mij om het even.
Schrijven is fijn. Schrijven is bevrijdend. Schrijven is gezond.

Wat houdt je tegen?
Durf te schrijven.

Gratis blogtips

Elke week verstuur ik een mail naar de Durf te schrijven community met tips om van je blog een succes te maken. Wil jij die mail ook ontvangen? Meld je dan hieronder aan. 

Gratis inspiratiesessie

Waar vind ik inspiratie? Hoe kom ik aan nieuwe onderwerpen om over te schrijven?
Deze vragen krijg ik bijna dagelijks. Mijn antwoord is meestal ook een vraag. Wat doe je de hele dag? Waar verwonder je je over, wat houdt je bezig? Meestal weet ik binnen 15 minuten een flink aantal onderwerpen en invalshoeken boven tafel te krijgen, waar jij vervolgens moeiteloos een blog over schrijft.

Ik vind het erg leuk om de creativiteit bij ondernemers aan te wakkeren en ze in de actiestand te krijgen wat betreft het creëren van content voor hun website en social media.

Kun jij ook zo’n gratis inspiratiesessie gebruiken? Ik geef er elke week vier weg. Boek hier een afspraak in mijn agenda.

Gratis deurhanger

Zit je net lekker te schrijven, komt er weer iemand aan je bureau zeuren. Zo komt je blog nooit af.

Speciaal voor jou maakte ik een Durf te schrijven deurhanger waarmee je nieuwsgierige aagjes op afstand houdt. Zo kun je ongestoord verder werken aan je blog, boek of boodschappenlijstje. Download hier je gratis deurhanger. 

net iets minder gratis, maar wel zeer waardevol:

Morning Pages 30 dagen challengeMorning Pages schrijven: ken je dat? Elke ochtend je hoofd leegschrijven voor een goed begin van de dag én de rest van je leven. Bovendien is het een uitstekende manier om je schrijfspier te trainen. 

Ik heb een dertig dagen challenge ontwikkeld om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het fenomeen Morning Pages schrijven. 

Lees hier meer over het schrijven van Morning Pages