Alles zit al in jou, zei ik toch?

Human Design en schrijven
schrijven met je Human Design

Human Design is wat mij betreft het ideale instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw Human Design chart geeft handvatten om een bijzondere reis te maken door jezelf.

Elk energiecentrum, elke gate, elk kanaal biedt thema’s om over te dromen en te filosoferen op papier. Je hoeft alleen maar te luisteren naar je pen om te horen hoe elk thema in jou resoneert.

Human Design legt een complex systeem bloot, en dat kan overweldigend zijn. Daarom beperken we ons hier alleen tot de beginselen van het systeem, de start van jouw ontdekkingsreis naar binnen.

In dit ebook leg ik uit hoe je jouw Human Design chart kunt downloaden, vertel ik over de basics van je chart en stel ik je vragen waarop je al schrijvend zelf het antwoord kunt vinden. Want je weet: alles zit al in jou.

 

ONTVANG HET EBOOK DIRECT IN JE MAILBOX 
schrijfcoach Eva Smitt van Durf te schrijven

Hi, ik ben schrijfcoach Eva

In mijn 1-op-1 coachingstrajecten en online cursussen leer ik je bloggen. Niet van die saaie, Google-pleasing stukjes. Nee, je gaat écht schrijven, vanuit je hart.

Je eigen, authentieke stem gebruiken vraagt om lef. Daarom ben je nu hier, want je voelt dat je er klaar voor bent om jezelf te laten zien.

De succesvolste zakelijke blogs zijn geschreven door echte mensen zoals jij, niet door bedrijven. Dus stop met jezelf verstoppen en geef je talenten en je creativiteit de ruimte die ze verdienen. Ik ben daarbij graag jouw personal schrijftrainer, met nuchtere ondersteuning op jouw pad van persoonlijke groei.

Meer weten? Boek een gratis Inspiratiegesprek.

Boek een plekje in mijn agenda

Wat anderen zeggen over Durf te schrijven

Ik ben anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ‘ja maar’ achter te plakken.

- Anna

Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doelen te stellen. Tegelijkertijd durf ik nu ook gewoon te zien wat er op mijn pad komt. Ik kan veel beter relativeren. Heel blij met haar coaching!

- Marianne

Ik heb alle schrijfopdrachten gedaan, geen en dag overgeslagen. Soms voelde ik wel weerstand, maar dat was puur omdat ik dan wel heel dicht bij mezelf moest blijven. Dat kan confronterend zijn, maar wel erg leerzaam. Ik ben goed zoals ik ben, ook als ik een minder vrolijke dag heb.

- Emanuelle

Als ik terugkijk op het coachtraject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.

- Sandra