Luisteren naar je pen

introductieworkshop

18 en 25 oktober 2021
online

aanmelden
basiscursus Luisteren naar je pen

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

een inspirerende schrijfcursus voor zelfreflectie en creatieve expressie

Doe mee en ervaar het effect van de inspirerende schrijfmethode Luisteren naar je pen©. Door korte speelse schrijfoefeningen leer je luisteren naar je pen en waarnemen met de ogen van je hart. Ervaring met (dagboek)schrijven is niet nodig.

Luisteren naar je pen© is een cursus in creatief dagboekschrijven, ontwikkeld door Christine de Vries, oprichter van Shodo. Zij heeft deze succesvolle en inspirerende cursus sinds 2001 al honderden keren gegeven. De vraag is echter zo groot, dat zij cursusleiders heeft getraind en gecertificeerd om deze basiscursus aan te bieden in heel Nederland. Nu dus ook bij Durf te schrijven!

De introductieworkshop duurt 2 uur en kost € 15 per persoon. Doe je daarna mee aan de basiscursus Luisteren naar je pen©, dan krijg je de € 15 als korting. 

Eén ding is zeker: de workshop zal je inspireren én verrassen!

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©
18 of 25 oktober 2021, van 10.00 tot 12.00 uur
locatie: online (Zoom)

 

Wil je hierna verder?

 

De basiscursus Luisteren naar je pen© start op 1 november. Online, lekker schrijven op een plek die voor jou goed voelt.
De cursus duurt zes weken. We zien elkaar elke maandagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur. Als je de introductiecursus bij mij hebt gevolgd, ontvang je 15 euro korting op deelname aan de basiscursus.

Alleen nadat je de basiscursus hebt gevolgd kun je je bij Shodo inschrijven voor de gecertificeerde training Luisteren naar je pen©. Die start op 16 december 2021.