Luisteren naar je pen

introductieworkshop

11 september 2021
Almere

aanmelden
basiscursus Luisteren naar je pen

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

een inspirerende schrijfcursus voor zelfreflectie en creatieve expressie

Kom en ervaar het effect van de inspirerende schrijfmethode Luisteren naar je pen©. Door korte speelse schrijfoefeningen leer je luisteren naar je pen en waarnemen met de ogen van je hart. Ervaring met (dagboek)schrijven is niet nodig, vooraf reserveren wél.

Luisteren naar je pen© is een cursus in creatief dagboekschrijven, ontwikkeld door Christine de Vries, oprichter van Shodo. Zij heeft deze succesvolle en inspirerende cursus sinds 2001 al honderden keren gegeven. De vraag is echter zo groot, dat zij cursusleiders heeft getraind en gecertificeerd om deze basiscursus aan te bieden in heel Nederland. Nu dus ook in Almere en Amstelveen, bij Durf te schrijven!

Deze landelijke introductieworkshop wordt op verschillende locaties in Nederland aangeboden, duurt 2 uur en kost € 15 per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus Luisteren naar je pen©. Dit is je kans om zelf ervaring op te doen met deze manier van creatief dagboekschrijven.

Eén ding is zeker: de workshop zal je inspireren én verrassen!

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©
11 september 2021, van 10.00 tot 12.00 uur
Almere (exacte locatie volgt)

Is Almere te ver? Volg de workshop dan bij één van de andere cursusleiders.

 

Wil je hierna verder?

 

De basiscursus Luisteren naar je pen© start op 22 september. Online, zodat we niet last minute verrast worden door lockdowns en 1,5 meter-regels.
De cursus duurt zes weken. We zien elkaar elke woensdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur. Als je de introductiecursus bij mij hebt gevolgd, ontvang je 15 euro korting op deelname aan de basiscursus.

Alleen nadat je de basiscursus hebt gevolgd kun je je bij Shodo inschrijven voor de gecertificeerde training Luisteren naar je pen©. Die start op 16 december 2021.