Miracle Morning dag 4

door | 17 11 2016 | Miracle Morning

exercise miracle morning sporten

Donderdag 17 november: productiviteit

5.30u: opstaan. Easy-peasy.
Ik probeer niet meer na te denken over het nut van Miracle Mornings voor mij. Evalueren doen we pas half december. Nu gewoon doen.

Hond, koffie, kaarsje, lezen, schrijven. Ja, ik weet het. Ik doe nog te weinig (lees: niks) met die Affirmaties en de Exercise. De sportschool lonkt: het is toch wel heel cool om daar om 7.15u binnen te wandelen. Dan kom je natuurlijk alleen maar van die zwaar gemotiveerde types tegen. Of een stel mafkezen. Ik zal dat heus binnenkort een keer proberen, maar vandaag niet. Wat een prutweer, ik wil de deur niet uit. Dus geen sport vandaag. Zelfs de sporadische Miracle Morning push-ups schieten er bij in.

Ik ben namelijk wel ontzettend productief deze week.

heb het hartstikke druk met schrijven, ook voor klanten. Ik maak echt kilometers. En dat ligt niet alleen aan het extra aantal uren dat ik ter beschikking heb. Dat is eigenlijk niet eens zo – ik lig elke avond doodop vroeg op bed, 21.30u op z’n laatst. Er zitten dus niet meer uren in mijn dag en toch ben ik productiever. Ik doe klusjes die maanden zijn blijven liggen, stofzuig ’s avonds (!) nog even de slaapkamers en draai spontaan een extra was. Ik sta versteld van mezelf.

Vandaag heb ik, mevrouwtje Productiviteit, mijn affirmaties opgeschreven. Ik zit al op één A4 vol powertalk, en ik weet nog wel meer motiverende teksten te verzinnen. Dus ik schrijf nog even door. Als ik klaar ben redigeer ik de teksten naar een krachtige, korte versie.

Morgen is het al vrijdag. Dan zit de eerste week Miracle Morning erop. In het weekend ga ik uitslapen. Als dat lukt. Misschien is mijn biologische klok al helemaal ingesteld op 5.30u?

Wil je meer lezen over productiviteit (vooral over hoe je dan in beweging komt, want zo lang je blijft lezen, gebeurt er natuurlijk niks :-)), lees dan dit blog:
Vier tips om eindelijk in beweging te komen en je doelen te bereiken