Miracle Morning week 2

door | 21 11 2016 | Miracle Morning

Yara, mijn hond en Miracle Morning coach

Week 2: hulde aan mijn hond Yara

Maandag 21 november, Miracle Morning 6

Het weekend was heerlijk. Natuurlijk blafte mijn hond Yara me op zaterdagochtend tegen zessen wakker, maar ik ben nog een uur blijven liggen. Het voelde als uitslapen.

Ik heb nog wel het een en ander geschreven dit weekend. Dat zit er toch al een beetje in! Verder zo weinig mogelijk achter mijn laptop gezeten. Vanochtend was het ‘gewoon’ weer opstaan om 05.30u. Ik was om 5.20u al wakker. Lekker geschreven, meer niet. Niet Mirakels genoeg, vind ik. Morgen beter mijn best doen.

 

Dinsdag 22 november: Miracle Morning 7

Vreselijk slecht geslapen, toch om 5.30u opgestaan. Alleen wat gelezen en geschreven. De rest van de dag hobbelde ik enorm achter de feiten aan. ‘s Avonds met mijn vader naar een concert geweest, Jean Michel Jarre trad op in de Heineken Music Hall. Het was heel gezellig, die ouwe nachtbraker houdt wel van een muzikaal uitje. Van Miracle Mornings heeft hij nog nooit gehoord. Mijn pa is van de Miracle Nights.

Woensdag 23 november: Miracle Morning 8

#fail. Bewust het magische moment van 5.30u overgeslagen. De wekker op 7u gezet, ik had echt wat slaap nodig. Om 6.45u werd ik wakker. Redelijk uitgerust. Geen spijt. Hond Yara had ik nog uitgelaten toen ik vannacht thuiskwam, dus zij heeft zich koest gehouden. Wel bijzonder: meteen al weer zin in de Miracle Morning van morgen!

Donderdag 24 november: Miracle Morning 9

Yara snapt er weinig meer van. Nu lopen we wél weer om 5.30u buiten. Honden kunnen dat zo goed, snel aan nieuwe ritmes wennen. Ze hebben een ingebouwde klok die binnen twee, drie dagen precies weet wat het ritme is.

Een hond is een goede Miracle Morning-coach.
Yara zit al klaar als ik naar beneden kom, doet actief mee aan Silence en Exercise en bij de andere onderdelen (Affirmations, Visualisation, Reading & Writing) ligt ze te slapen, mij alle ruimte gevend voor wat gedaan moet worden. Misschien moet ik er een boek over schrijven: Miracle Mornings for dog-owners.

Vrijdag 25 november: Miracle Morning 10

Braaf mijn Miracle Morning afgewerkt. Het feit dat ik alle life-SAVERS doe geeft voldoening, al kan ik niet veel met de visualisaties. Visualiseren wordt in mijn hoofd een puinhoop, te veel plaatjes en opties. Ik schrijf liever wat langer door. Dat elke ochtend schrijven geeft rust, fijn!