Ongestoord schrijven

Download de deurhanger
deurhanger voor ongestoord schrijven
Wil je ongestoord werken aan je blog, roman of boodschappenlijstje, staat er weer een kind naast je te jengelen, of klopt een collega aan je deur. KUNNEN ZE JE NOU NIET EVEN TIEN MINUUTJES MET RUST LATEN?!

Natuurlijk is tien minuten schrijven per dag niet genoeg om aan een roman te werken. Toch zul je verbaasd staan over de hoeveelheid woorden, zinnen en alinea’s die je in tien minuten kunt schrijven.

Elke dag tien minuten schrijven is altijd meer dan je waarschijnlijk nu doet. Nu stel je het schrijven steeds uit, omdat je geen tijd hebt.

Maak tijd. Jij hébt tien minuten.
Als je wakker wordt. Op de wc. ‘s Avonds in bed.
Schrijf je plannen voor de komende dag op, brainstorm over een idee, maak een lijstje, vang je gedachten. Met tien minuten per dag (en dat kun je uitbouwen wanneer je wilt) train je je schrijfspier. Je wordt er steeds beter in.

Beter en makkelijker schrijven is vooral een kwestie van oefenen. Van doen.
En doen is een kwestie van durven.
Of was durven nu een kwestie van doen?

Schrijf daar maar eens over.

Als het je lukt tien minuten ongestoord te schrijven, kun je daarna uitbouwen naar 20, 30 of 60 minuten.

Hoe zorg je ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het schrijven?

Met de Durf te schrijven deurklinkhanger hou je mensen even buiten de deur. Als jij de kans krijgt minstens 10 minuten zonder afleiding te schrijven, kom je sneller in flow en dan schrijf je als de bliksem. Dus download ‘m direct, printen, en klaar!

Download

schrijfcoach Eva Smitt van Durf te schrijven

Hi, ik ben schrijfcoach Eva

In mijn 1-op-1 coachtrajecten en online cursussen leer ik je schrijven/bloggen. Niet van die saaie, Google-pleasing stukjes. Nee, je gaat écht schrijven, vanuit je hart.

Je eigen, authentieke stem gebruiken vraagt om lef. Het is best spannend iets van jezelf te laten zien. Maar je bent er klaar voor. Daarom ben je nu hier.

De succesvolste zakelijke blogs en boeken zijn geschreven door echte mensen zoals jij, niet door een bedrijf of @talentje74. Dus stop met jezelf verstoppen en geef je creativiteit de ruimte. Ik ben daarbij graag jouw personal schrijftrainer/coach, met nuchtere ondersteuning op jouw pad van persoonlijke groei.

Meer weten? Boek een gratis Inspiratiegesprek.

Boek een plekje in mijn agenda

Wat anderen zeggen over Durf te schrijven

Ik ben anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ‘ja maar’ achter te plakken.

- Anna

Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doelen te stellen. Tegelijkertijd durf ik nu ook gewoon te zien wat er op mijn pad komt. Ik kan veel beter relativeren. Heel blij met haar coaching!

- Marianne

Ik heb alle schrijfopdrachten gedaan, geen en dag overgeslagen. Soms voelde ik wel weerstand, maar dat was puur omdat ik dan wel heel dicht bij mezelf moest blijven. Dat kan confronterend zijn, maar wel erg leerzaam. Ik ben goed zoals ik ben, ook als ik een minder vrolijke dag heb.

- Emanuelle

Als ik terugkijk op het coachtraject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.

- Sandra