Een maand schrijven in het ritme van de maan

Download de maanschijf
de Maanschijf
Aangezien de maan verantwoordelijk is voor eb en vloed hier op aarde, dan is het toch niet vreemd dat jij het ook ‘aan je water’ voelt wanneer het volle maan is? De maancyclus is, zeker voor vrouwen, een bekend gegeven. Je barst van de energie rond volle maan en voelt twee weken later juist enorm de behoefte om je terug te trekken bij nieuwe (donkere) maan.

Toch luisteren we daar weinig naar en vinden we dat we elke dag moeten kunnen rekenen op dezelfde hoeveelheid energie.

We zijn een beetje vergeten naar ons lichaam te luisteren, en naar onze cyclus.

Hoe word je je weer bewust van jouw eigen cyclus?

Met de Durf te schrijven maanschijf hou je elke dag kort bij hoe je je voelt of wat je hebt meegemaakt. Als je dat een paar cycli bijhoudt ontdek je misschien patronen die je helpen om meer rekening te houden met wat jij en jouw lijf nodig hebben in elke fase van de maan(d).

Download

schrijfcoach Eva Smitt van Durf te schrijven

Hi, ik ben schrijfcoach Eva

In mijn 1-op-1 coachtrajecten en online cursussen leer ik je schrijven/bloggen. Niet van die saaie, Google-pleasing stukjes. Nee, je gaat écht schrijven, vanuit je hart.

Je eigen, authentieke stem gebruiken vraagt om lef. Het is best spannend iets van jezelf te laten zien. Maar je bent er klaar voor. Daarom ben je nu hier.

De succesvolste zakelijke blogs en boeken zijn geschreven door echte mensen zoals jij, niet door een bedrijf of @talentje74. Dus stop met jezelf verstoppen en geef je creativiteit de ruimte. Ik ben daarbij graag jouw personal schrijftrainer/coach, met nuchtere ondersteuning op jouw pad van persoonlijke groei.

Meer weten? Boek een gratis Inspiratiegesprek.

Boek een plekje in mijn agenda

Wat anderen zeggen over Durf te schrijven

Ik ben anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ‘ja maar’ achter te plakken.

- Anna

Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doelen te stellen. Tegelijkertijd durf ik nu ook gewoon te zien wat er op mijn pad komt. Ik kan veel beter relativeren. Heel blij met haar coaching!

- Marianne

Ik heb alle schrijfopdrachten gedaan, geen en dag overgeslagen. Soms voelde ik wel weerstand, maar dat was puur omdat ik dan wel heel dicht bij mezelf moest blijven. Dat kan confronterend zijn, maar wel erg leerzaam. Ik ben goed zoals ik ben, ook als ik een minder vrolijke dag heb.

- Emanuelle

Als ik terugkijk op het coachtraject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.

- Sandra