Zo vind je de zoekwoorden waar mensen op googelen

Download ebook
ebook zoekwoordenonderzoek voor SEO-dummies
Je wil dat je blog goed gevonden wordt door zoekmachines. Maar van google heb je écht geen verstand… Hoe weet je welke woorden en onderwerpen je moet kiezen om goed gevonden te worden door jouw doelgroep? Welke zoektermen gebruiken ze?

Gelukkig hoef je geen expert te zijn in zoekmachineoptimalisatie (SEO) om jouw website en blog goed vindbaar te maken. Er zijn dingen die jij als SEO-dummy zelf kunt doen, zoals de juiste woorden gebruiken. Want als jij andere termen gebruikt dan waar jouw doelgroep op googelt, worden jouw blogs slecht gevonden.

Welke woorden gebruikt jouw doelgroep als ze naar jou op zoek zijn?

Help je lezer jouw website makkelijker te vinden via Google

Download dit ebook en ga direct aan de slag met 5 handige tips en tools die ik zelf ook gebruik om mijn website beter vindbaar te maken!

 

ONTVANG HET EBOOK DIRECT IN JE MAILBOX 
schrijfcoach Eva Smitt van Durf te schrijven

Hi, ik ben schrijfcoach Eva

In mijn 1-op-1 coachingstrajecten en online cursussen leer ik je bloggen. Niet van die saaie, Google-pleasing stukjes. Nee, je gaat écht schrijven, vanuit je hart.

Je eigen, authentieke stem gebruiken vraagt om lef. Daarom ben je nu hier, want je voelt dat je er klaar voor bent om jezelf te laten zien.

De succesvolste zakelijke blogs zijn geschreven door echte mensen zoals jij, niet door bedrijven. Dus stop met jezelf verstoppen en geef je talenten en je creativiteit de ruimte die ze verdienen. Ik ben daarbij graag jouw personal schrijftrainer, met nuchtere ondersteuning op jouw pad van persoonlijke groei.

Meer weten? Boek een gratis Inspiratiegesprek.

Boek een plekje in mijn agenda

Wat anderen zeggen over Durf te schrijven

Ik ben anders naar mezelf gaan kijken. Positiever, zonder overal een ‘ja maar’ achter te plakken.

- Anna

Eva heeft me ertoe bewogen om duidelijke doelen te stellen. Tegelijkertijd durf ik nu ook gewoon te zien wat er op mijn pad komt. Ik kan veel beter relativeren. Heel blij met haar coaching!

- Marianne

Ik heb alle schrijfopdrachten gedaan, geen en dag overgeslagen. Soms voelde ik wel weerstand, maar dat was puur omdat ik dan wel heel dicht bij mezelf moest blijven. Dat kan confronterend zijn, maar wel erg leerzaam. Ik ben goed zoals ik ben, ook als ik een minder vrolijke dag heb.

- Emanuelle

Als ik terugkijk op het coachtraject bij Eva is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik schreef altijd wel, maar nooit op deze manier. Met deze manier bedoel ik, op een positieve manier schrijven, beter relativeren. Ik trek me minder aan van anderen en kan beter bij mijn eigen gevoel blijven.

- Sandra